Projektuppdatering: Balettakademien Göteborg

Som vi tidigare skrivit om, så kommer vi under sensommaren installera en motoriserad ihopfällbar läktare och en rejäl yta med marknadsledande dansgolv hos Balettakademien Göteborg. Efter detta besked har entreprenören Serneke och Folkuniversitetet hört av sig igen, och projektet har nu vuxit sig ännu större.

PSRIG:s del

Utöver de redan överenskomna 1100 m2 av Harlequins mycket slitstarka Standfast dansgolv i vinyl, kommer vi nu även att installera totalt 1100 m2 av det modulära och panelbaserade fjädrande dansgolvet Liberty. Detta gör beställningen till vårt största dansgolvsprojekt hittills och sannolikt till ett av de större dansgolvsprojekten i hela Skandinavien.

Här följer en kort introduktionsvideo till konceptet med det modulära fjädrande dansgolvet från Harlequin:

Dessutom har vi, förutom uppdraget att installera den flexibla motoriserade läktarlösningen, även fått i uppdrag av Folkuniversitetet att leverera och installera en stor trosskonstruktion som kommer täcka större delen av taket i deras nya Black Box.

Leverans och installation planeras till augusti 2023.

Projektansvarig:  Kim Ekblad, +46 72-552 18 19

(bildrättigheter: Serneke, Balettakademien, Harlequin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *