Projektnyheter: En mängduppdatering

Tidigare i år delade vi med oss av vår utmanande men inspirerande resa där vi återuppbyggde vår verksamhet i Norrköping. Vårt teams orubbliga engagemang har inte bara återställt våra kapacitet utan också fört oss in i en ny period av enastående produktivitet och tillväxt.

Nu, med det som hänt endast i backspegeln, går vi full fart framåt med ett fullspäckat schema av installationer, tillverkning, montering och produktförsändelser. Vår ambitiösa agenda för 2024 är ett bevis på vår obevekliga strävan efter excellens.

Nedan ses några ögonblicksbilder från avlastningsprocedurerna vid de pågående projekten Dansens hus i Stockholm samt Växjö Konserthus:

A new seating solution for Dansens hus.
Heavy duty unloading.
Components ready for installation.
New overhead machinery for Växjö Konserthus.
Gentle loading through the glass partition.

Här följer en inblick i vad vårt projektteam kommer att arbeta med runt om i Sverige under resterande året:

The Loop, Lund

Mars 2024

Vårt mest omfattande kontrakt hittills har noggrant planerats under de senaste 24 månaderna. Installationen kommer att ske i flera etapper, främst under 2024. Detta omfattande projekt inkluderar flera olika övermaskinerier med FlexBeam-lingångar, punktlyftar och betydande kabelhantering. Dessutom kommer installationen innefatta en motoriserad infällbar läktarplattform med 350 platser, cirka 600 fasta och stapelbara stolar, podium, akustikskärmar, tyger, ridåskenor och en motoriserad scenhiss.

Växjö Konserthus

Juni 2024

Vi presenterar stolt ett nytt övermaskineri bestående av över 30 FlexBeam-lingångar, punktlyftar och vårt beprövade FlexControl-system. Dessutom kommer kompletta uppsättningar av högkvalitativa scentyger att tillhandahållas. Noterbart är att Växjö-projektet kommer att markera debuten för vår nya, förbättrade råstegar.

Dramaten/Kungliga Operan, Stockholm

Juni 2024

Efter den smidiga leveransen och framgångsrika implementeringen av vår FlexBeam-lyftlösning till Dramatens stora målarsal, föräras vi nu med hedersuppdraget att få bidra med ytterligare FlexBeam-lingångar till deras nya verkstäder.

Emigranten, Karlshamn

Juni 2024

Detta tvådelade projekt går nu in i sitt slutskede. Vi har redan installerat övermaskineriet med FlexBeam-lingångar. Nästa steg är nu att implementera vårt trådlösa styrsystem, FlexControl-WL, och driftsätta det färdiga systemet.

Skövde Kulturhus

Augusti 2024

I detta projekt levererar vi ett toppmodernt övermaskineri med zero fleet-vinschar som har en maximal lastkapacitet på 300 kg och en maxhastighet på 0,8 m/s. Dessa precisionstillverkade vinschar levereras av Alfa Systems, våra ansedda italienska partners. Styrsystemet, som tillhandahålls av den välrenommerade tyska leverantören Unican, har noggrant valts ut för detta projekt. Vi är entusiastiska över att påbörja installationsprocessen med denna genomtänkta kombination.

Dansens hus, Stockholm

Augusti 2024

Projektet kommer innefatta en installation av en stor motoriserad ihopfällbar läktarlösning och en upphängning av en skräddarsydd fast rörgridd.

Maximteatern, Stockholm

Augusti 2024

En omfattande installation av nytt takmaskineri, bestående av FlexBeam-enheter, punktlyftar, vårt användarvänliga FlexControl-system och en komplett uppsättning tyger och våra FlexRail ridåskenor.

Kalmar Kulturhus

September 2024

Denna installation kommer innefatta nytt övermaskineri med FlexBeam-lingångar, FlexRail ridåskenor, kompletta textila intäckningar och en läktarlösning med fasta säten i en gradäng.

Kosta Multiarena

September 2024

Kostas nya fina multiarena kommer att utrustas med ett dedikerat lyftmaskineri. Vi är glada att få leverera en uppsättning av punktlyftar som är integrerade för att köras med vårt FlexControl-styrsystem.

Luleå Energi Arena

Oktober 2024

Ytterligare en arena som ska utrustas med ett beprövat lyftsystem från PSRIG. Detta projekt kommer att omfatta en installation med över 20 st. punktlyftar och upphängda trossformationer, allt styrt av vårt FlexControl-styrsystem.

Folkets hus, Stockholm

Q3 2024

Detta omfattande projekt innefattar punktlyftar, vinschar och större trossformationer som kommer styras med hjälp av vårt FlexControl-styrsystem. Projektet kommer att genomföras i flera faser och den exakta tidsplanen är ännu inte helt fastslagen.

Projekten i siffror

Så här långt, vid publiceringen av detta inlägg, planerar vi att leverera följande projektmaterial under 2024:

  • 74 st. integrerade FlexBeam-lingångar 
  • 66 st. punktlyftar 
  • 27 st. zero fleet-vinschar 
  • 5 st. trådlösa FlexControl-WL styrsystem 
  • 2 st.  ihopfällbara läktarlösningar med plats för över 600 st. sittande
  • 600 st. ytterligare fasta/stapelbara stolar 
  • 300 meter av FlexRail ridåskenor 
  • 4 st. kompletta scenintäckningar med kvalitetstextilier

På det hela taget verkar 2024 ändå bli ett fantastiskt år för PSRIG trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *