PSRIG står starkt trots omfattande brand

Vi på PSRIG, ett ledande scenmekanik- och riggingföretag, tillkännager idag att vi trots den förödande branden som fullständigt förstört vårt lager och vår verkstadsanläggning, förblir orubbliga i vårt engagemang för våra kunder och partners.

Branden, som inträffade natten till torsdag den 7 mars, orsakade betydande skador på vår verksamhet men medförde tack och lov inga personskador. Det är nu viktigt att poängtera att vårt huvudkontor i Malmö alltjämt är fullt fungerande, något som säkerställer kontinuitet i våra tjänster och vår verksamhet.

”Vi är djupt sorgsna över de förluster branden orsakat, men vår beslutsamhet kvarstår”, säger Aart Gigengack, VD och delägare i PSRIG. ”Vårt team arbetar outtröttligt för att fortsatt uppfylla våra åtaganden och leveranser, om än med vissa förseningar. Vi undersöker redan alternativ till ersättningslokaler och håller på att anförskaffa ny utrustning och nya verktyg för att påskynda vår återhämtning. Många kunder, leverantörer och kollegor har idag kontaktat oss och erbjudit sin hjälp och sitt stöd – ett faktum vi är oändligt tacksamma för.”

Trots de utmaningar som branden medför, försäkrar PSRIG sina kunder, partners och förmånstagare att vi förblir dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster utan kompromisser.

”Även om vägen till återhämtning kan vara utmanande, är vi fullt övertygade om vår förmåga att övervinna detta bakslag”, tillägger den andra delägaren och vice VD, Kim Ekblad. ”På PSRIG är vi väldigt motståndskraftiga och vi kommer inte att låta någon eldsvåda hålla oss tillbaka.”

För mer information eller övriga förfrågningar – vänligen kontakta kommunikationsansvarig, Joakim Siberg, på +46 70-562 38 50 eller jos@psrig.com.

Bildrättigheter: Niklas Luks (Nkpg.news – lokal mediarapportering) och PSRIG

PSRIG 2.0 – En resa i bilder

Ovan: en snabb inblick i hur vi organiserat oss i den nya lokalen (endast 28 dagar efter branden).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *