Har du rätt erfarenhet? Kom och jobba med oss!

PSRIG (Priebe-ScanRig AB) har rötter tillbaka till 1960-talets Danmark och är idag en av de ledande aktörerna i Skandinavien när det gäller design, tillverkning, försäljning, installation och underhåll av scenmekanik och rigging för underhållningsbranschen.

Vi är passionerade över det arbete vi gör och ser alltid till kundens behov i första hand. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera slutresultat som lever upp till eller överstiger förväntningarna. Detta gör vi samtidigt som säkerhet alltid har högsta prioritet. På PSRIG är vi stolta över hur vi hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner och nå deras mål. Nu letar vi efter andra passionerade, talangfulla, flexibla och lyhörda människor som vill ansluta sig till vårt team.

Att arbeta för oss innebär att arbeta i en professionell men kamratlig miljö. Det finns mycket eget ansvar, men vi ser alla efter varandra så att vi kan uppnå våra mål tillsammans. Vi är ett litet företag som tar hand om våra anställda och som har väldigt roligt under tiden vi jobbar.

Om du söker nya utmaningar, vill utveckla dina förmågor och önskar arbeta i en gemytlig grupp av begåvade människor, kontakta oss. Skicka ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av varför just du skulle vara perfekt för tjänsten till jobs@psrig.com och skriv vilken tjänst du söker i e-postmeddelandets ämnesrad.

FÖRDJUPANDE LÄNKAR
 

Ingen aktiv rekrytering

PSRIG i korthet

Antal anställda

13 medarbetare
(fördelat 77 % män och 23 % kvinnor)

Medelålder

36,4 år

Omsättning

55 000 tkr (2023)
37 405 tkr (2022)
31 533 tkr (2021)
29 119 tkr (2020)
38 886 tkr (2019)

 

Upplägg

2 st. kontor
2 st. showroom
1 st. lager
1 st. mekanisk verkstad

6 st. fordon

Utbildningsbakgrund anställda

mekanik, it/teknik, installation, försäljning, ekonomi, sjukvård/omsorg