Har du rätt erfarenhet? Kom och jobba med oss!

PSRIG (Priebe-ScanRig AB) har rötter tillbaka till 1960-talets Danmark och är idag en av de ledande aktörerna i Skandinavien när det gäller design, tillverkning, försäljning, installation och underhåll av scenmekanik och rigging för underhållningsbranschen.

Vi är passionerade över det arbete vi gör och ser alltid till kundens behov i första hand. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera slutresultat som lever upp till eller överstiger förväntningarna. Detta gör vi samtidigt som säkerhet alltid har högsta prioritet. På PSRIG är vi stolta över hur vi hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner och nå deras mål. Nu letar vi efter andra passionerade, talangfulla, flexibla och lyhörda människor som vill ansluta sig till vårt team.

Att arbeta för oss innebär att arbeta i en professionell men kamratlig miljö. Det finns mycket eget ansvar, men vi ser alla efter varandra så att vi kan uppnå våra mål tillsammans. Vi är ett litet företag som tar hand om våra anställda och som har väldigt roligt under tiden vi jobbar.

Om du söker nya utmaningar, vill utveckla dina förmågor och önskar arbeta i en gemytlig grupp av begåvade människor, kontakta oss. Skicka ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av varför just du skulle vara perfekt för tjänsten till jobs@psrig.com och skriv vilken tjänst du söker i e-postmeddelandets ämnesrad.

FÖRDJUPANDE LÄNKAR
 

Söker du nya utmaningar och lockas av ett spännande, varierande och självständigt arbete i en bransch där utvecklingen går i en rasande fart? Då kanske just du skulle kunna bli en del av vårt växande team.

PSRIG är ett ledande teknikföretag inom scenmekanik och rigging för nöjesbranschen. Dagligen utvecklar, tillverkar, säljer och installerar vi scentekniska produkter och integrerade system. Installationer utförs inom Sverige medan försäljning sker till hela världen. Vi är ett stabilt och väletablerat företag med en familjär karaktär och stark teamkänsla. Hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vi söker nu ytterligare montörer av scentekniska system och produkter. Du som söker ska vara en team player som gillar människor, vill lära dig nya saker och är en problemlösare av rang. Det uppskattas också om du är organiserad, ansvarstagande och flexibel. Vi behöver därtill någon som är bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort. Tidigare erfarenhet av montage-relaterade anställningar liksom giltiga certifikat för lift, truck, heta arbeten, fallskydd etc. ses som meriterande.

Arbetet som montör innefattar arbete i liftar, på ställningar, i sele samt innehåller till viss del tunga lyft. Du bör därför vara trygg med höghöjdsarbeten och vara i god fysisk form. Som montör ingår man i ett projektteam där man medverkar vid planering, tillverkning, förberedelser och sedermera installation på olika orter runt om i Sverige. Tjänster innefattar projektresor med stor frihet under ansvar. Antalet resdagar varierar men majoriteten av tiden tillbringas på hemorten med arbeten i vår egna lokaler.

De varierande uppdragen kommer att utföras ute i fält på t.ex. teatrar, filmstudios, arenor, skolor och andra allmänna utrymmen. Vår projekt- och serviceavdelning tar sig an uppdrag över hela Sverige men vi utgår alltid från våra verkstäder i Norrköping eller Malmö. Tjänsten kommer innebära omfattande kundkontakt genom upphandlade installationer och serviceåtgärder enligt löpande avtal.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera att

 • Utföra uppdrag som installatör och montör ute i fältet samt i vår verkstad. 
 • Transportera dig, dina kollegor och utrustning till uppdragen.
 • Boka personal och utrustning.
 • Beställa hem produkter, reservdelar, förbrukningsmaterial och utrustning. 
 • Arbeta med packning, leverans och returer av utrustning. 
 • Utföra lagersysslor samt underhåll av utrustning. 
 • Utföra kvalitetskontroller samt service av våra produkter.

Vi efterfrågar därför

 • Erfarenhet av arbete med lyftsystem, montage av komponenter eller mekaniska installationer är en förutsättning. Flerårig erfarenhet från scenrigging är självklart en stor fördel men även erfarenheter av t.ex. hissinstallationer, kranmontage eller teknisk service är meriterande.
 • Erfarenhet av att använda verkstadsmaskiner och verktyg.
 • Engagemang, kreativitet, noggrannhet, handlingskraft och ett lösningsorienterat arbetssätt.
 • Social kompetens och ett serviceinriktat sätt då du kommer att arbeta nära kunder och andra samarbetspartners.
 • Att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Förmågan att trivas i en händelserik miljö med stundtals högt tempo.
 • Körkort med B-behörighet.
 • Utbildning i fallskydd samt truck- eller liftkort är meriterande.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Norrköping eller Malmö
Lön: Fast, enligt överenskommelse (kollektivavtal)

För mer information ring oss på  +46 10-211 50 50 eller maila på jobs@psrig.com

Sista ansökningsdag: 2023-11-17

PSRIG i korthet

Antal anställda

9 medarbetare
(fördelat 78 % män och 22 % kvinnor)

Medelålder

41,0 år

Omsättning

37 405 tkr (2022)
31 533 tkr (2021)
29 119 tkr (2020)
38 886 tkr (2019)

 

Upplägg

2 st. kontor
2 st. showroom
1 st. lager
1 st. mekanisk verkstad

6 st. fordon

Utbildningsbakgrund anställda

mekanik, it/teknik, installation, försäljning, ekonomi, sjukvård/omsorg