Projektuppdatering: Lunds stadshall

Som vi tidigare utannonserat, så är vi kontrakterade att leverera och installera nya läktarstolar till Anshelmhallen i Lunds stadshall. Sedan föregående nyhet publicerades har Byggnadsfirman Otto Magnusson AB åter tagit kontakt med oss och projektet har nu växt sig ännu större.

PSRIG:s del

Utöver de 369 st. läktarstolar som ingick i det ursprungliga anbudet, ska vi nu installera ytterligare 81 st. fåtöljer uppe på konserthallens balkong. Allt som allt handlar det därmed om 450 st. läktarstolar och vi är inte främmande för att omgående skala upp insatsen.

En äldre bild över Anshelmhallen i Lunds stadshall.

Som vi tidigare skrivit om så rör det sig om de luxuösa Espace 628 CC-stolarna som ger brukaren massvis av komfort med sitt högre ryggstöd, snidade armstöd i trä samt extra mjuk stoppning i sittdynan. Men nu alltså även på en lite mer upphöjd position i konserthallen för en bättre överblick. 😉

Exampelinstallation av en teleskopläktare med Espace 628 CC-stolar.

Leverans och installation planeras till slutet av juli 2022.

ProjektansvarigKim Ekblad, +46 72-552 18 19

(bildrättigheter: Thobias Ligneman, Lunds kommun)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *