Nytt Projekt: Folkets Hus, Trollhättan

PSRIG åker västerut till trollens hemvist, Trollhättan. Vida känt för sin nu, mer eller mindre, nedlagda biltillverkning. (Vila i frid, SAAB Automobile) 💔 🙁

Vi ska mer specifikt leverera en ny uppsättning med läktarstolar till deras Folkets Hus, eller Folkets Hus Kulturhuset som det formellt heter.

PSRIG:s del

Det dröjde inte lång tid efter att vi utökat vårt sortiment av stolar till läktare och auditorium – med stolsmodeller från Forum by Nowy Styl – innan vi hörde från de härliga människorna på Folkets Hus i Trollhättan. De var intresserade av våra produkter och i synnerhet av stolsmodellen MIA:

Tillverkaren beskriver modellen som ”en modern träfåtölj med lätt formspråk och hög komfort. Elegant uppburen av ett ensamt stålben är stolen speciellt framtagen för konserthus, med utmärkta akustiska egenskaper”. Ett förträffligt val om du frågar oss och ett stilfullt tillskott till deras lokal.

Leverans är planerad till slutet av april.

Projektansvarig: Kim Ekblad, +46 72-552 18 19

PS. Vi har noterat att intresset för högkvalitativa läktarlösningar växt sig allt större de senaste åren. Vi levererar och installerar mer än gärna dessa produkter till nöjda kunder över hela Skandinavien. För mer information, kolla in vårt utbud av läktarlösningar.

(Bildrättigheter: Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan, Nowy Styl)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *