Produktnyhet: FlexControl v 1.2

Vårt egenutvecklade styrsystem, FlexControl, har under flera år varit en central komponent i våra projekt runt om i Sverige. Detta modulbaserade system är särskilt framtaget för fasta installationer, vilket gör det både flexibelt och skalbart. Genom att kombinera våra fyrkanaliga moduler kan man enkelt bygga upp ett system som möter installationens specifika krav – oavsett omfattning.

För närvarande erbjuder vi två storlekar av styrpaneler, anpassade efter det totala kanalantalet i varje installation. Båda panelerna säkerställer smidig hantering av såväl positionering som lasthantering och levererar pålitlig prestanda i alla situationer.

En efterlängtad uppgradering

I syfte att bibehålla vår starka position på marknaden genomför vi nu en omfattande designuppgradering av användargränssnittet för den mindre panelen. Denna panel är i grunden utformad för att hantera upp till 24 kanaler, 6 låsta grupper, 6 konfigurerbara grupper, grupplasthantering samt drift med tvåhastighetstelfrar. 

Detta förbättringsarbete, som pågått under hela 2024, är nu inne i den slutliga testfasen. Dagens tester i vårt demosystem ovanför telferverkstaden bekräftar att uppdateringen fungerar precis som vi har visualiserat – en viktig milstolpe för utvecklingsarbetet.

Vi har satsat stora resurser på denna uppdatering, och kombinerat omfattande erfarenhet och intern kompetens med extern expertis. Att nu få se det uppdaterade systemet prestera helt enligt våra visioner är otroligt givande. Jag ser verkligen fram emot att visa upp detta för framtida kunder.

Kim Ekblad, vice VD och projektchef PSRIG

Den nya mjukvaran kommer att finnas tillgänglig för installationer från och med januari 2025.

ProduktansvarigKim Ekblad, +46 72-552 18 19

(bildrättigheter: PSRIG)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *