Do you have the right experience? Come join our team!

About us

PSRIG (Priebe-ScanRig AB) has roots back to Denmark in the 1960s and we are today one of the market-leading players in Scandinavia when it comes to designing, manufacturing, selling, installing and maintaining stage technology for the entertainment and event industry.

We are quite passionate about what we do and always look to the client’s needs in the first place. Our goal is to build lasting relationships with clients by delivering final results that exceed expectations. We do this while always keeping safety a top priority. At PSRIG, we’re proud of the work we do, helping our clients fulfill their visions and goals. We are now looking for other passionate, talented, flexible and responsive people to join our group.

Working for us means to work in a professional but friendly environment. There is much own responsibility, but we all look after each other so that we can achieve our goals together. We are a small company that takes care of our people and have a lot of fun along the way.

If you are up for a new challenge, want to evolve your professional skills and like working in a friendly group of talented people, then contact us. Please send us your CV along with a brief description of why you would be perfect for the position to jobs@psrig.com and quote the job title in the subject of the email.

Right now we are looking for

We are planning to expand our business with a dedicated service department. In addition to pure assembly assignments, this new department will perform inspections, maintenance, and repairs of stage technological installations. This involves e.g. permanently installed lifting systems, rail systems, control systems, curtains, seating and other rigging solutions. We plan to hire two new associates, one focusing on the mechanical aspects and one focusing on electrical installations.

The various work assignments will be performed in the field on e.g. theaters, film studios, arenas, schools and other public spaces. Our project and service department takes on assignments throughout Sweden and Norway. However we always start from our workshops in Norrköping or Malmö. The position will involve extensive customer contact with procured installations and service measures per ongoing agreements.

With us, you will work in qualified teams, be involved in many exciting projects in the Scandinavian market, and travel with associated compensation. The assignments often include high-altitude work and can sometimes be physically demanding.

Your duties will include

 • Performing assignments as an installer and service technician of stage technology out in the field and in our workshop.
 • Transportation of you, your colleagues, and equipment to locations.
 • Planning the technical details of service commitments.
 • Booking of staff and equipment.
 • Ordering of products, spare parts, consumables, and equipment.
 • Packing, delivery, and returns of equipment.
 • Performing warehouse duties and maintenance of equipment.
 • Performing quality control and be responsible for servicing our products.

We, therefore, look for someone with

 • Experience with working on lifting systems, electrical components, or mechanical solutions is a prerequisite. Extensive experience in elevator installations, crane assembly, technical service, or electromechanical fittings is meritorious.
 • Experience with planning, implementing, and leading colleagues during projects.
 • Experience with using workshop machines and power tools.
 • Commitment, creativity, thoroughness, drive, and a solution-oriented approach.
 • Social skills, as you will work closely with customers and other partners.
 • The ability to express themselves in Swedish and English, both in speech and writing.
 • The ability to thrive in a varied environment with a sometimes high work pace.
 • A Swedish driving license with B-qualification (BE or C-qualification would be meritorious).
 • Training in fall protection and truck or lift licenses would be an advantage.

Start: Immediately or by agreement
Extent: Full time
Placement: Flexible as per the nature of the position. However, the hubs for the projects are Norrköping or Malmö
Pay: Fixed, as per agreement (union contract)

For more information call us at +46 10-211 50 50 or email to jobs@psrig.com

Om oss

PSRIG (Priebe-ScanRig AB) har rötter tillbaka till 1960-talets Danmark och Àr idag en av de ledande aktörerna i Skandinavien nÀr det gÀller design, tillverkning, försÀljning, installation och underhÄll av scenteknik för underhÄllnings- och evenemangsbranschen.

Vi Àr passionerade över det arbete vi gör och ser alltid till kundens behov i första hand. VÄrt mÄl Àr att bygga lÄngsiktiga relationer med vÄra kunder genom att leverera slutresultat som överstiger förvÀntningarna. Detta gör vi samtidigt som sÀkerhet alltid har högsta prioritet. PÄ PSRIG Àr vi stolta över hur vi hjÀlper vÄra kunder att förverkliga deras visioner och nÄ deras mÄl. Nu letar vi efter andra passionerade, talangfulla, flexibla och lyhörda mÀnniskor som vill ansluta sig till vÄrt team.

Att arbeta för oss innebÀr att arbeta i en professionell men kamratlig miljö. Det finns mycket eget ansvar, men vi ser alla efter varandra sÄ att vi kan uppnÄ vÄra mÄl tillsammans. Vi Àr ett litet företag som tar hand om vÄra anstÀllda och som har vÀldigt roligt under tiden vi jobbar.

Om du söker nya utmaningar, vill utveckla dina förmÄgor och önskar arbeta i en gemytlig grupp av begÄvade mÀnniskor, kontakta oss. Skicka ditt CV tillsammans med en kort beskrivning av varför just du skulle vara perfekt för tjÀnsten till jobs@psrig.com och skriv vilken tjÀnst du söker i e-postmeddelandets Àmnesrad.

Just nu söker vi efter

Vi planerar nu för en expansion av vÄr verksamhet med en dedikerad serviceavdelning som utöver rena montageuppdrag utför inspektioner, underhÄll och reparationer av scentekniska installationer. Det handlar t.ex. om fast installerade lyftsystem, skensystem, ridÄer, styrsystem, lÀktarlösningar och andra rigginglösningar. Vi planerar att tillsÀtta tvÄ tjÀnster, en tjÀnst med fokus pÄ mekanik respektive en tjÀnst med inriktning mot elinstallationer.

De varierande uppdragen kommer att utföras ute i fÀlt pÄ t.ex. teatrar, filmstudios, arenor, skolor och andra allmÀnna utrymmen. VÄr projekt- och serviceavdelning tar sig an uppdrag över hela Sverige och Norge. Vi utgÄr dock alltid frÄn vÄra verkstÀder i Norrköping eller Malmö. TjÀnsten kommer innebÀra omfattande kundkontakt genom upphandlade installationer och serviceÄtgÀrder enligt löpande avtal.

Hos oss kommer du jobba i kvalificerade team, vara involverad i mÄnga spÀnnande uppdrag pÄ den skandinaviska marknaden och fÄ resa med tillhörande ersÀttning. Uppdragen omfattar ofta höghöjdsarbete och kan ibland vara fysiskt krÀvande.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera att

 • Utföra uppdrag som installatör och servicetekniker av scentekniska produkter ute i fĂ€lt samt i vĂ„r verkstad.
 • Transportera dig, dina kollegor och utrustning till uppdragen.
 • Planera serviceĂ„tagandets tekniska detaljer.
 • Boka personal och utrustning.
 • BestĂ€lla hem produkter, reservdelar, förbrukningsmaterial och utrustning.
 • Arbeta med packning, leverans och returer av utrustning.
 • Utföra lagersysslor samt underhĂ„ll av utrustning.
 • Utföra kvalitetskontroller samt ansvara för service av vĂ„ra produkter.

Vi efterfrÄgar dÀrför

 • Erfarenhet av arbete med lyftsystem, elektriska komponenter eller mekaniska installationer Ă€r en förutsĂ€ttning. FlerĂ„rig erfarenhet frĂ„n t.ex. hissinstallationer, kranmontage, teknisk service eller elektromekaniska installationer Ă€r meriterande.
 • Erfarenhet av att planera, genomföra och leda kollegor under projekt.
 • Erfarenhet av att anvĂ€nda verkstadsmaskiner och elverktyg.
 • Engagemang, kreativitet, noggrannhet, handlingskraft och ett lösningsorienterat arbetssĂ€tt.
 • Social kompetens och ett serviceinriktat sĂ€tt dĂ„ du kommer att arbeta nĂ€ra kunder och andra samarbetspartners.
 • Att du kan uttrycka dig vĂ€l pĂ„ svenska och engelska i tal och skrift.
 • FörmĂ„gan att trivas i en hĂ€ndelserik miljö med stundtals högt tempo.
 • Körkort med B-behörighet (BE eller C-behörighet vore meriterande).
 • Utbildning i fallskydd samt truck- eller liftkort vore en fördel.

Start: OmgÄende eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Norrköping eller Malmö
Lön: Fast, enligt överenskommelse (kollektivavtal)

För mer information ring oss pĂ„  +46 10-211 50 50 eller maila pĂ„ jobs@psrig.com